Tällä viikolla olikin sitten Hannen vuoro lähetellä matskut. Voi kuinka ihania papereita ja kukkia sieltä tulikaan. Sain tehtyä kaksi korttia vain muutaman kukan ja niitin lisäyksellä.

Ja tälläiset tuli. Lainasin kuvan Hannelta, kun jäi taas kuvaamatta, mut ei kai se haittaa ;)

1877343.jpg

Olen vähän ollut kiireinen, joten siksi kortin tai korttien valmistuminen kesti. Arvatkaas olikos vaikeuksia pysyä pois kurkkimasta mitä muut ovat saaneet aikaan. Sitten kun olin kortit jo suunnitellut kävin vähän vilkaisemassa, ja höh... muillakin on ollut kiirettä. No nyt on kortit tehtynä pois Jehkottaren korttihaasteen alta.

Ekan kortin värittelin Inktensen kynillä ja öljyllä. Paitsi ihon, johon käytän aina promarkerin blushia. Tähän lisäsin kukat omasta varastosta ja muutaman niitin. Kas kummaa kun olikin samoja niittejä kuin mitä Hanne lähetti ;) Vaivauduin jopa kaivamaan boordilävistäjän kaapista. Eipä ole niitäkään tullut viimeaikoina käytettyä enää, mut jos jatkossa sitten...

1880262.jpg

Toka kortti onkin väritetty kauttaaltaan ensin promarkereilla ja varjostettu inktenseillä öljyä käyttäen. Tässä kortissa onkin kaikki Hannen lähettämiä matskuja.

1880264.jpg

Ja täällä muiden kortteja

Hanne Nirppu Nirna